Marketingová strategie galerie Vernon - Dvořáková, Valérie; Černá, Jitka, 1961-; Burian Jourdan, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce si klade následující cíle: nejprve se pokouší zmapovat současný stav marketingové strategie galerie Vernon a zjistit konkurenční výhody a nevýhody, které galerie má oproti svým konkurentům. Zadruhé zkoumá, zda stávající situace v oblasti marketingu v galerii Vernon odpovídá relevantním teoretickým předpokladům. V neposlední řadě se snaží určit případné slabiny a navrhnout jejich řešení. Metodami využitými v práci jsou především analýza, komparace a teoreticko-metodologická aplikace. Závěr práce tvoří několik doporučení, které by zmíněná galerie mohla prakticky využít
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses