Daň z nemovitostí ve vybrané municipalitě ČR - Purnoch, Jan; Láchová, Lenka, 1959-; Dugová, Alena, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce se zaměřuje na zdanění nemovitostí v České republice. První část je věnována současné právní úpravě daně z nemovitostí. Druhá část popisuje vliv novel zákona na výnos daně, kdy porovnává stav v letech 2007 a 2010. Také ukazuje strukturu předmětu daně ve vybraných municipalitách. Třetí část obsahuje výpočty demonstrující dopad využití zákonných pravomocí obcí k ovlivnění výše výnosu daně.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses