Využití kulturního potenciálu a kulturní infrastruktury v regionu Český ráj - Talašová, Barbora; Heřmanová, Eva, 1959-; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Následující práce se zabývá kulturním dědictvím Českého ráje. Teoreticky zpracovává informace o Českém ráji a o jeho vybraných kulturních památkách. Definuje pojmy kulturní potenciál a kulturní infrastruktura. Blíže se zaměřuje na hrady, zámky a stavby lidové architektury. Dále analyzuje kulturní infrastrukturu Turnovska. Důležitou součástí práce je celkové zhodnocení kulturního potenciálu. V praktické části je zpracováno dotazníkové šetření mezi obyvateli Českého ráje.
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses