Podnikatelský plán tanečního studia - Minařík, Martin (2011)
Práce se zabývá problematikou přípravy podnikatelského plánu a je rozdělena do dvou hlavních částí. V první jsou popsány nejdůležitější zásady pro přípravu jakéhokoliv podnikatelského plánu s nastíněním teoretické problematiky. Druhá část je praktickou aplikací obecných zásad na přípravu podnikatelského plánu nově otevíraného tanečního studia. V podnikatelském plánu je kladen důraz na vytvoření konkurenceschopné nabídky, identifikaci největších zdrojů hrozeb pro daný podnik, vytvoření finančního plánu a navíc je v něm sestavena nabídka pro potenciální sponzory. Při přípravě podnikatelského plánu byly použity metody expertního odhadu, benchmarkingu a dotazníkového šetření.