Finančná analýza podniku Plynostav Pardubice holding a.s. - Pančáková, Alexandra (2011)
Bakalárska práca sa zaoberá pochopením a popísaním finančnej analýzy, ako súčasti finančného riadenia spoločnosti. Práca, vo svojej prvej časti, sleduje oboznámenie čitateľa s teoretickým zázemím a základnými pojmami, ktoré sú v tejto oblasti používané. V nasledujúcej časti sa čitateľ dostáva k praktickej oblasti, kde je zoznámený s aplikáciou finančnej analýzy na českú spoločnosť Plynostav Pardubice holding, a.s.