Finančná analýza podniku Plynostav Pardubice holding a.s. - Pančáková, Alexandra; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalárska práca sa zaoberá pochopením a popísaním finančnej analýzy, ako súčasti finančného riadenia spoločnosti. Práca, vo svojej prvej časti, sleduje oboznámenie čitateľa s teoretickým zázemím a základnými pojmami, ktoré sú v tejto oblasti používané. V nasledujúcej časti sa čitateľ dostáva k praktickej oblasti, kde je zoznámený s aplikáciou finančnej analýzy na českú spoločnosť Plynostav Pardubice holding, a.s.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses