Finanční analýza společnosti Less&Timber, s. r. o. - Oliva, Petr; Mikan, Pavel, 1963-; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tématem této bakalářské práce je finanční analýza konkrétního podniku. V tomto případě se jedná o společnost LESS & Timber, s.r.o., která podniká v oblasti pilařské a dřevařské výroby. V teoretické části jsou popsány nástroje finanční analýzy, způsob jejich vyhodnocování a jejich vypovídající hodnota. Na začátku praktické části je popsán podnik, jeho historie, oblast, ve které vykonává svoji činnost, organizační struktura a následuje užití jednotlivých nástrojů a jejich hodnocení. V závěru práce samozřejmě naleznete celkové hodnocení podniku, založené na výstupech analýzy za posledních pět let.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses