Využití marketingových komunikací při propagaci kondomů - Knotková, Jana (2011)
Bakalářské práce "Využití marketingových a komerčních komunikací při propagaci kondomů" se zabývá analýzou marketingových a komerčních komunikací při propagaci kondomů. Teoretická část definuje marketingový mix, marketingové komunikace a marketingový výzkum. Praktická část obsahuje analýzu trhu kondomů v ČR, pojednává o nemoci AIDS, zkoumá otázku poklesu prodeje kondomů a zjišťuje současnost a novinky v této oblasti. V praktické části byl proveden vlastní výzkum, který porovnává odpovědi respondentů. Výsledky byly analyzovány a porovnány. Poslední část interpretuje dosažené výstupy.