Strategická analýza - Ciffra, Michal (2011)
Cílem bakalářské práce je zpracování strategické analýzy a následná formulace strategických doporučení společnosti Netsimple Conspiracy s.r.o. Toho je docíleno na základě identifikace silných a slabých stránek společnosti a příležitostí a ohrožení, plynoucí z jejího okolí. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část práce se zabývá teorií strategického řízení, strategie podniku a strategické analýzy obecně. Praktická část bakalářské práce se věnuje aplikaci metod strategické analýzy na společnost Netsimple Conspiracy s.r.o., jejímž výstupem je formulace strategických opatření. V závěru jsou shrnuty všechny výstupy strategické analýzy společnosti Netsimple Conspiracy s.r.o., ale také práce jako celek.