Strategická analýza - Ciffra, Michal; Krause, Josef, 1978-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem bakalářské práce je zpracování strategické analýzy a následná formulace strategických doporučení společnosti Netsimple Conspiracy s.r.o. Toho je docíleno na základě identifikace silných a slabých stránek společnosti a příležitostí a ohrožení, plynoucí z jejího okolí. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část práce se zabývá teorií strategického řízení, strategie podniku a strategické analýzy obecně. Praktická část bakalářské práce se věnuje aplikaci metod strategické analýzy na společnost Netsimple Conspiracy s.r.o., jejímž výstupem je formulace strategických opatření. V závěru jsou shrnuty všechny výstupy strategické analýzy společnosti Netsimple Conspiracy s.r.o., ale také práce jako celek.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses