Srovnávací finanční analýza čtyř měšťanských pivovarů - Krečmerová, Jaroslava (2011)
Bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace tří společností, kterými jsou Měšťanský pivovar Strakonice a.s., Měšťanský pivovar v Poličce a.s. a Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s.. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí -- metodické, kde je popsán postup finanční analýzy, a praktické, která obsahuje finanční analýzy jednotlivých podniků a jejich srovnání s dalšími podniky ze stejného oboru.