Srovnávací finanční analýza čtyř měšťanských pivovarů - Krečmerová, Jaroslava; Marek, Petr; Makovec, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace tří společností, kterými jsou Měšťanský pivovar Strakonice a.s., Měšťanský pivovar v Poličce a.s. a Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s.. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí -- metodické, kde je popsán postup finanční analýzy, a praktické, která obsahuje finanční analýzy jednotlivých podniků a jejich srovnání s dalšími podniky ze stejného oboru.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses