Analýza úspěšnosti přímého marketingu v energetickém průmyslu - Smička, Jakub; Skokanová, Dagmar; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Ve své bakalářské práci jsem se zabýval pohledem na trh s energiemi (silová elektřina a zemní plyn) a aplikováním nástrojů direct marketingu při získávání nových klientů. První kapitola obsahuje popis jednotlivých nástrojů direct marketingu, druhá kapitola je zaměřena na energetický trh jako takový a obsahem třetí kapitoly je aplikování direct marketingových nástrojů na 3 firmy z energetického průmyslu (společnost Lama Investments jako dodavatel, společnost Blue Ocean Management jako zprostředkovatel mezi dodavatelem a domácností a WR-Energy jako zprostředkovatel mezi dodavateli a korporátní klientelou). Závěrem se zaobírám analyzováním úspěšností jednotlivých nástrojů direct marketingu, jež výše zmíněné společnosti používají.
Vedoucí práce: Dagmar Skokanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses