Management kulturních hodnot v prostorovém plánování na příkladu správního území obce Teplá - Růžková, Jana (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá managementem kulturních hodnot v prostorovém plánování v prostředí České republiky. Práce je členěna na teoretickou a praktickou část. V první části je věnována pozornost problematice kulturních hodnot v území a pojetí prostorového plánování v ČR, které je zde chápáno jako spolupráce oborů územního plánování a regionální politiky. Praktická část se snaží aplikovat poznatky z teoretické části na příkladu správního území Teplá, která se nachází v Karlovarském kraji.