Management kulturních hodnot v prostorovém plánování na příkladu správního území obce Teplá - Růžková, Jana; Šulcová, Irena; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá managementem kulturních hodnot v prostorovém plánování v prostředí České republiky. Práce je členěna na teoretickou a praktickou část. V první části je věnována pozornost problematice kulturních hodnot v území a pojetí prostorového plánování v ČR, které je zde chápáno jako spolupráce oborů územního plánování a regionální politiky. Praktická část se snaží aplikovat poznatky z teoretické části na příkladu správního území Teplá, která se nachází v Karlovarském kraji.
Vedoucí práce: Irena Šulcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses