Financování systému nakládání s komunálním odpadem - Novák, Jan (2011)
Bakalářská práce je zaměřena na obecní příjmy, přesněji na příjmy, které plynou ze způsobu financování systému nakládání s komunálním odpadem. Teoretická část se zabývá možnými způsoby, jak lze odpad zpoplatnit. Praktická část je věnována analýze obecně závazných vyhlášek obcí a následnému posouzení současného i minulého stavu v dané obci z hlediska obecních příjmů v porovnání s výdajovou stranou. V poslední části dochází ke komparaci získaných informací v jednotlivých obcí.