Financování systému nakládání s komunálním odpadem - Novák, Jan; Sedmihradská, Lucie; Kučerová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce je zaměřena na obecní příjmy, přesněji na příjmy, které plynou ze způsobu financování systému nakládání s komunálním odpadem. Teoretická část se zabývá možnými způsoby, jak lze odpad zpoplatnit. Praktická část je věnována analýze obecně závazných vyhlášek obcí a následnému posouzení současného i minulého stavu v dané obci z hlediska obecních příjmů v porovnání s výdajovou stranou. V poslední části dochází ke komparaci získaných informací v jednotlivých obcí.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses