Ako marketingové aktivity ovplyvňujú stravovacie návyky u detí - Lipková, Jela; Ryšavá, Monika; Štědroň, Bohumír, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Táto bakalárska práca si kladie za cieľ zistiť, aký vplyv na detí majú marketingové aktivity, a to hlavne reklama, pri tvorbe stravovacích návykov. Teoretická časť tejto práce sa zaoberá marketingovou komunikáciou a jednotlivými typmi komunikačných nástrojov. Ďalej sa zameriava na najznámejší komunikačný nástroj, a to reklamu, a jej vplyvom na detí. V teoretickej časti sa taktiež zapodieva spotrebiteľským chovaním a faktormi, ktoré na jednotlivých spotrebiteľov pôsobia pri ich nákupnom chovaní, kde sa táto časť sústredí na detí ako spotrebiteľov a zákazníkov. Posledná časť sa zaoberá stravovacími návykmi detí a faktormi, ktoré pôsobia pri ich tvorbe. Praktická časť obsahuje vlastný výskum, kde na základe dotazníkového prieskumu boli od detí základnej školy získané a vyhodnotené informácie a nakoniec aj vyvodené závery.
Vedoucí práce: Monika Ryšavá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses