Vnímání připravované důchodové reformy - Kučera, Ondřej; Zámečník, Petr; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce si klade za úkol komplexně prozkoumat postoj obyvatelstva České republiky k připravované důchodové reformě a jeho informovanost v oblastech stávajícího důchodového systému, připravované důchodové reformy a možnostech přípravy renty do budoucnosti. Zjišťování těchto informací bylo provedeno metodou standardizovaného dotazníku. Práce analyzuje tato data a identifikuje možné příčiny naměřených fenoménů.
Vedoucí práce: Petr Zámečník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses