Zhodnocení a doporučení přeměny města Benešov z hlediska urbanistického, ekonomického a estetického - Havlíčková, Olga; Šulcová, Irena; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce s názvem "Zhodnocení a doporučení přeměny města Benešov z hlediska urbanistického, ekonomického a estetického" se zabývá problematikou územního plánování ve vztahu k estetickým a kulturním hodnotám prostoru. Celkový pohled na problematiku kultury v urbánním prostředí je doplněn také jejími ekonomickými aspekty. Praktická část práce se zaměřuje na středočeské město Benešov, představuje čtenáři vybrané urbanistické problémy, se kterými se město potýká a věnuje se také jeho estetickým a kulturním hodnotám. Na základě provedeného dotazníkového šetření se snaží vytyčit hlavní problematické oblasti vztahující se k dané problematice a navrhnout přijatelná řešení.
Vedoucí práce: Irena Šulcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses