Komparace relativních nákladů městské hromadné dopravy vybraných krajských měst - Žabka, Vojtěch; Pova, Patrik; Hofman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá náklady městské hromadné dopravy u vybraných krajských měst České republiky. Zkoumá pomocí statistického modelování a komparace, zda existuje závislost mezi velikostí města dle počtu obyvatel a náklady na jednoho obyvatele města. Dalším zkoumaným ukazatelem jsou náklady na jednoho přepraveného a jejich závislost na velikosti města, opět dle počtu obyvatel. Náklady jsou v práci členěny na investiční a provozní, zkoumány byly za období let 2003 až 2009.
Vedoucí práce: Patrik Pova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses