Daňové aspekty vybrané firmy - Šašková, Lenka; Vančurová, Alena, 1957-; Doležalová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou mého vybraného podniku z hlediska daní. Daňová povinnost je sledována v období 2007-2009. První část obsahuje základní charakteristiku podniku, jeho činnost, vývoj zisku, tržeb, ale i finanční analýzu, která je důležitá pro posouzení zdraví podniku. Druhá část je zaměřena na daňovou povinnost společnosti. V této části jsou jednotlivé daně nejprve popsány a jejich výše je porovnána ve sledovaném období. Třetí část navazuje na část druhou. Zaměřena je na daňovou optimalizaci vybraných problémů vycházejících z druhé kapitoly.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses