Analýza vykazování leasingů podle IFRS - Martiník, Karel; Krupová, Lenka, 1964-; Müllerová, Libuše, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Disertační práce obsahuje pohled na aktuální problematiku leasingu z pozice nájemce a pronajímatele v podmínkách Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (dále jen "IFRS"). Součástí této práce je rovněž projekt konvergence. Tato práce analyzuje současný stav leasingů, zamýšlejí se nad možným kreativním účetnictvím, jsou zde zdůrazněny nedostatky současného modelu a navrhována alternativní řešení, a to z pozice nájemce i pronajímatele.
Vedoucí práce: Lenka Krupová
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor disert. práce]; disertace; dissertations