Umění a sociální integrace - Kučerová, Michaela; Hucková, Barbara, 1964-; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Předmětem práce je společenský přínos uměleckých participačních projektů. Konkrétně práce pojednává o projektech pracujících s dětmi a mladými lidmi pocházejícímí ze sociálně vyloučeného prostředí. První část je zaměřena na podoby sociálního vyloučení roli umění ve výchově a vzdělávání mladých lidí. Druhá část se věnuje přínosům a dopadům konkrétních uměleckých particpačních projektu, jejich managementu a evaluace.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses