Finanční analýza hokejového klubu - Kalkantová, Adéla; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Ščiklin, Alexandr, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je finanční analýza extraligového hokejového klubu HC Sparta Praha a.s. . Teoretická část se věnuje předmětu finanční analýzy, uživatelům finanční analýzy, zdrojům infomací, metodám používaným při zpracování finanční analýzy a aspektům sportovního odvětví. Praktická část aplikuje metody z teoretické části na konkrétní hodnoty a výsledky jsou porovnány s celým odvětvím a extraligovým hokejovým klubem HC MOELLER Pardubice. Odlišnosti podnikání ve sportu se odráží ve výsledcích. Tato práce by měla zhodnotit hospodaření tohoto klubu a objasnit příčiny zadlužování českých klubů.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses