FINANČNÍ ANALÝZA KONKURENČNÍCH PODNIKŮ 4EVER, S.R.O. A MERIDA CZECH, S.R.O - Smejkal, Petr; Mikan, Pavel, 1963-; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tématem bakalářské práce je finanční analýza, přičemž subjekty analýzy jsou dva srovnatelné podniky, které si konkurují na stejném trhu. Jejich strategie je však rozdílná, jeden je podnik výrobní a druhý čistě obchodní. Cílem práce je tedy postihnout shodné i rozdílné stránky obou podniků a na základě analýzy rentability rozhodnout, který z podniků je výkonnější z pohledu vlastníků.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses