Analýza marketingových aktivit a jejich vliv na děti - Kaštylová, Jana (2011)
Tato práce se zabývá marketingem a jeho vlivu na děti se zaměřením na reklamu. Cílem je zjistit výhody a nevýhody jednotlivých forem reklamy, která z nich je nejvyužívanější při cílení na děti, jak děti reklamu vnímají a jak jsou chráněné před reklamou zákonem. V druhé části práce je s pomocí dotazníkového výzkumu analyzováno vnímání reklamy dětmi obecně a vnímání marketingu Jojo klubu společnosti Nestlé a jeho vliv na chování dětí.