Analýza marketingových aktivit a jejich vliv na děti - Kaštylová, Jana; Ryšavá, Monika; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce se zabývá marketingem a jeho vlivu na děti se zaměřením na reklamu. Cílem je zjistit výhody a nevýhody jednotlivých forem reklamy, která z nich je nejvyužívanější při cílení na děti, jak děti reklamu vnímají a jak jsou chráněné před reklamou zákonem. V druhé části práce je s pomocí dotazníkového výzkumu analyzováno vnímání reklamy dětmi obecně a vnímání marketingu Jojo klubu společnosti Nestlé a jeho vliv na chování dětí.
Vedoucí práce: Monika Ryšavá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses