Dotace z EU na rozvoj lidských zdrojů - Bílá, Iveta; Urbánek, Václav; Kubík, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tématem této bakalářské práce je hospodářská politika Evropské unie, konkrétně strukturální fondy zaměřené na rozvoj lidských zdrojů. Problematika strukturálních fondů je v současné době velmi sledovaným tématem, zejména proto, že Česká republika dík ní může v programovacím období 2007-2013 získat až 26,69 mld. Eur, což představuje tři čtvrtiny českého státního rozpočtu. Cílem práce je získat informace a podat ucelený přehled o těchto fondech, formulovat cíle jednotlivých prioritních os a nimi související podporované aktivity. Praktická část se věnuje postupu žádosti o dotaci, především projektovému záměru, projektové žádosti a postupu vyhodnocování žádostí.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses