Finanční analýza společnosti Veba, textilní závody a.s.. - Zimová, Veronika; Schönfeld, Jaroslav; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářské práce se zabývá finančním zdravím podniku Veba, textilní závody a.s. za roky 2005 až 2009. Cílem práce je pomocí metod finanční analýzy vyhodnotit finanční situaci podniku z pohledu externího uživatele. Použitými nástroji jsou horizontální a vertikální analýza účetních výkazů, analýza poměrových ukazatelů, bilančních pravidel, čistého pracovního kapitálu, ekonomické přidané hodnoty a modely predikce finanční tísně.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses