Dopady vybudování mezinárodního Letiště Vodochody na ceny nemovitostí v obci Bašť - Hrabánková, Tereza; Gráf, Václav; Řežábek, Pavel, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Předmětem bakalářské práce je odhadnout dopady vybudování mezinárodního letiště Vodochody na ceny nemovitostí v obci Bašť. Cílem práce je předpovědět, jak se změní ceny nemovitostí po uvedení letiště do provozu. Teoretická část je věnována problematice externalit spojených s letištěm a jejich možná řešení. Zaměřím se také na metodu hedonické ceny, metodu benefit transfer a význam Noise Depreciation Indexu. Hlavním přínosem této práce bude odhadnutí pravděpodobného poklesu cen nemovitostí v obci Bašť.
Vedoucí práce: Václav Gráf
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses