Multifunkční kulturní centrum Meetfactory - Fuchsa, David (2011)
Tato bakalářská práce pojednává o mladém projektu Meetfactory. Jedná se o multifunkční kulturní centrum, které mimo jiné kulturní sluţby nabízí rezidenční ateliérový program pro zahraniční umělce. Duchovním otcem celého projektu je kontroverzní český umělec David Černý. V teoretické části práce se věnuji problematice neziskových organizací v kultuře a tématu brownfields. V praktické části jsem popsal projekt od jeho komplikované historie, přes oblasti činností aţ po finanční stránku v návaznosti na poznatky z teoretické části. Práce slouţí jako ucelený pohled na tento unikátní projekt.