Multifunkční kulturní centrum Meetfactory - Fuchsa, David; Hucková, Barbara, 1964-; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce pojednává o mladém projektu Meetfactory. Jedná se o multifunkční kulturní centrum, které mimo jiné kulturní sluţby nabízí rezidenční ateliérový program pro zahraniční umělce. Duchovním otcem celého projektu je kontroverzní český umělec David Černý. V teoretické části práce se věnuji problematice neziskových organizací v kultuře a tématu brownfields. V praktické části jsem popsal projekt od jeho komplikované historie, přes oblasti činností aţ po finanční stránku v návaznosti na poznatky z teoretické části. Práce slouţí jako ucelený pohled na tento unikátní projekt.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses