Finanční analýza společnosti Pavliš&Hartmann, s.r.o. - Dusílek, Adam; Mikovcová, Hana, 1959-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu podniku Pavliš & Hartmann s.r.o. a jeho finanční situaci v letech 2004 až 2010. Práce je rozdělena do 3 částí. V první části jsou vymezeny cíle a je co nejvýstižněji představena společnost, tak aby bylo možno pohlížet na vypočtené ukazatele ze správného úhlu pohledu. Ve druhé části jsou vysvětleny metody, analýzy a ukazatele využité ve třetí, praktické části. V této části je provedena finanční analýza za použití vybraných ukazatelů. V závěrečné části jsou shrnuty poznatky z analýzy včetně možných opatření do budoucna.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses