Podnik v krizi - Rudolf, Filip; Synek, Miloslav, 1935-2022; Freiberg, František, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Podniková krize je období v životě podniku, které leží stranou hlavního zájmu podnikových ekonomů. Přitom právě ona může být pro podnik výrazným impulsem, který povede k jeho zefektivnění a rostoucí konkurenceschopnosti. Disertační práce se zabývá deskripcí krize jako takové a následným rozpracováním jednotlivých podnikových činností v krizi. Důraz klade zejména na popis cyklu krize, dále na krizovou komunikaci, krizové finanční řízení, řízení lidských zdrojů a krizový management.
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2006
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations