Automobilový priemysel - rast počtu modelov automobilov a jeho dopad na vybrané ekonomické veličiny u výrobcov automobilov - Dvořáková, Petra; Lang, Helmut; Dvořák, Jiří, 1941 červen 15.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práca reaguje na aktuálny trend na poli automobilového priemyslu - rozširovanie portfólia výrobcov o nové modely a analyzuje jeho dopad na vybrané ekonomické veličiny výrobcov, predovšetkým náklady a zisk. Tejto myšlienke je podriadený i realizovaný výskum. V práci sú predstavené základné nástroje riadenia nákladov vyvolaných rozširovaním spektra ponúkaných modelov a uvažovaný ďalší možný smer vývoja v tejto oblasti.
Vedoucí práce: Helmut Lang
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations