Přechod průmyslového vlastnictví při prodeji podniku - Malá, Kateřina; Jakl, Ladislav, 1933-2021; Boháček, Martin, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá právní úpravou přechodu průmyslového vlastnictví při prodeji podniku, zkoumáním problematických míst v samotné právní úpravě institutu smlouvy o prodeji podniku a návrh jejich řešení. Práce obsahuje i hospodářskosoutěžní aspekty přechodu průmyslového vlastnictví při prodeji podniku a problematiku oceňování průmyslového vlastnictví. V práci je obsažena rovněž komparace zkoumané problematiky s právem USA.
Vedoucí práce: Ladislav Jakl
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: obchodní a mezinárodní hospodářské právo [obor disert. práce]; disertace; dissertations