Podnikatelské klima v zemích procházejících transformací na příkladu České republiky - Jakl, Martina L.; Bárta, Vladimír, 1933-; Sedláčková, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Doktorská práce se zaměřuje na podnikatelské klima v zemích procházejících transformací s konkrétním zaměřením na Českou republiku a její srovnání vůči Švýcarsku. Metodou grounded theory porovnává možnosti zakládání nových akademických spin-off v obou zemích a hodnotí klíčové faktory v dané oblasti. Práce se opírá o rozsáhlý soubor literatury stejně jako o vlastní výzkum.
Vedoucí práce: Vladimír Bárta
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; disertace; dissertations