Hodnota dobrovolné práce - Novák, Tomáš, 1979-; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Dohnalová, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem disertační práce je vyvinutí metody oceňování dobrovolné práce. Zkoumání byly podrobeny již existující postupy zjišťování hodnoty dobrovolné práce. Na základě empirického výzkumu a statistické analýzy práce přináší originální metodu, která se odvíjí z úplných nákladů práce a reflektuje výskyt dobrovolných prací. Hlavní praktický problém, jímž je neaktuálnost oceňovacích metod, se podařilo vyřešit vztažením k oficiální míře růstu důchodů.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations