Platební bilance České republiky v období ekonomické transformace - Olšovský, Rudolf; Helísek, Mojmír, 1958-2021; Brůžek, Antonín, 1929-2008; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem je zmapování základních charakteristik vývoje a způsobu řízení platební bilance, vytipování základních faktorů ovlivňujících vývoj v jednotlivých obdobích, zejména v období ekonomické transformace.
Vedoucí práce: Mojmír Helísek
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; disertace; dissertations