Studie o základu pro vyměření zvláštní daně výdělkové - Meissner, Emil, 1869-1953 (V Praze : Česká společnost národohospodářská, 1929)
Rozbor nového zákona o dani z příjmu
Keywords: daně z příjmů; přímé daně; daňové teorie; přednášky; income tax; direct taxation; tax theory; lectures