Restrukturalizace podniku podle ROI - Matějka, Marcel; Synek, Miloslav, 1935-2022; Dvořák, Jiří, 1941 červen 15.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
V příspěvku je prezentována restrukturalizace výrobního systému orientovaná mírou výnosnosti investovaného kapitálu. Je uvedena praktická aplikace nové dvojrozměrné peněžně časové míry PPROI pro měření kapitálu v procesu. Tato míra umožňuje využívat vrcholové podnikové kritérium na úrovni řízení procesů, produktů a zdrojů.
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations