Zemědělské průmysly československé v krisi - Hartmann, Josef, 1901-; Bachrach, Karel, 1876-1939; Živanský, Theodor, 1876-1954; Česká národopisná společnost (V Praze : Česká společnost národohospodářská : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1933)
Přednáška Joe Hartmanna: O našem cukerním průmyslu. — Přednáška Karla Bachracha: Čsl. průmysl lihovarský před lihovými zákony červnovými a po jejich usnesení. — Přednáška Bohdana Živanského: Aktuální problémy československého mlynářství
Keywords: 1929-1934; průmysl; zemědělská výroba; cukrovarnický průmysl; průmysl nápojů; lihovarnictví; mlynářství; hospodářská odvětví; hospodářská krize; Československo; přednášky; industries; agricultural production; sugar industry; beverage industry; distillery; miller's trade; economic sectors; economic crises; Czechoslovakia; lectures