Československý průmysl keramický, porculánu, stavebních hmot, maltovin - Geduldiger-Bělský, Josef; Škola, Vladimír, 1897-1976 (V Praze : Česká společnost národohospodářská : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1933)
Přednáška J. Geduldigera-Bělského: Vznik a vývoj čsl. průmyslu kaolinového a porculánového. — Přednáška V. Školy: Vyhlídky průmyslů keramických hmot a maltovin, jak se jeví koncem r. 1932
Keywords: hospodářská odvětví; průmysl; keramický průmysl; porcelán; stavební materiály; maltoviny; Československo; přednášky; economic sectors; industries; ceramic industry; porcelain; building materials; mortar compositions; Czechoslovakia; lectures