Systém jednotných cen v obchodu, označení původu zboží - Anthropius, Josef, 1902-; Mayer, Jindřich, 1892-1971 (V Praze : Česká společnost národohospodářská : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1933)
Přednáška J. Anthropiuse: Systém jednotných cen jako pokus o racionalizaci distribuce. — Přednáška Jindřicha Mayera: Označení původu zboží a jeho význam pro výrobu a obchod
Obsahuje bibliografii
Keywords: distribuce zboží; prodej; označování výrobků; ceny; původ zboží; ochranné známky; právo průmyslového vlastnictví; Československo; přednášky; distribution of goods; selling; labelling; prices; origin of goods; trademarks; industrial property law; Czechoslovakia; lectures