Změny v hospodářském a sociálním rozvrstvení obyvatelstva českých zemí - Boháč, Antonín, 1882-1950 (Sbírka přednášek (Česká národohospodářská společnost), 1933)
Analýza demografických změn na základě sčítání lidu v r. 1930. Statistické tabulky