Změny v hospodářském a sociálním rozvrstvení obyvatelstva českých zemí - Boháč, Antonín, 1882-1950 (V Praze : Česká společnost národohospodářská : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1933)
Analýza demografických změn na základě sčítání lidu v r. 1930. Statistické tabulky
Keywords: 1921-1930; demografický vývoj; obyvatelstvo; sčítání obyvatelstva; profese; sociální struktura; Československo; přednášky; demographic transition; population; population census; professions; social structure; Czechoslovakia; lectures