Záměrné hospodářské podnikání na přechodu z krise - Radouš, František, 1881-1965 (V Praze : Česká společnost národohospodářská : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1933)
Zásady a aspekty sestavování hospodářského plánu - veřejná správa, finance, investice, veřejná spotřeba, atd.
Keywords: hospodářské plánování; hospodářská politika; ekonomický růst; veřejné rozpočty; Československo; přednášky; economic planning; economic policy; economic development; public budgeting; Czechoslovakia; lectures