Informační systém řešící rozvrhování - Procházková, Petra; Brixí, Radim, 1981-; Chlapek, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
V první části práce se zabývám zmapováním existujících systémů pro tvorbu rozvrhů na středních školách v České republice a následně jejich popisem. Tato část také obsahuje hodnocení spokojenosti s těmito systémy jejich uživateli. V druhé, praktické části práce navrhuji vlastní alternativní algoritmus pro tvorbu rozvrhů, který se snaží odstranit problémy, které v současných systémech spatřují jejich uživatelé.
Vedoucí práce: Radim Brixí
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses