Analýzy trendů informačních systémů v podnicích a sítích podniků - Bláha, Michal; Basl, Josef, 1961-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce poskytuje přehled základních trendů v oblasti podnikových informačních systémů. Analyzuje trendy v jednotlivých částech informačního systému, kterými jsou plánování podnikových zdrojů (Enterprise Resource Planning - ERP), řízení dodavatelských řetězců (Supply Chain Management - SCM), řízení vztahů se zákazníky (Customer Relationship Management - CRM) a podnikové zpravodajství (Business Intelligence - BI). Práce se dále věnuje takovým trendům, jako je cloud computing, virtualizace, podniková mobilita či Web 2.0.
Vedoucí práce: Josef Basl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses